La sediul Federaţiei Române de Volei s-a stabilit programul pentru returul sezonului 2020-2021. Competiţia Divizia A1 va continua sub formă de turnee aşa cum s-a întâmplat şi în tur. Fetele de la CSU Belor vor disputa şase turnee după cum urmează: turneul 1 în perioada 22-24 ianuarie la Piteşti alături de FC Argeş Piteşti şi Rapid Bucureşti; turneul 2 este programat în perioada 5-7 februarie la Lugoj unde vor juca cu CSM Lugoj şi CSM Târgovişte; turneul 3, perioada 6-8 martie la Galaţi, meciuri cu U NTT Data Cluj şi Dinamo Bucureşti; turneul 4-5, 19-21 martie la Tg. Mureş unde se vor duela cu CS Medgidia şi CNE CSU Medicina Tg. Mureş; turneul 6 la Bacău, 2-4 aprilie, trei jocuri cu Ştiinţa Bacău, CSO Voluntari 2005 şi CSM Volei Alba Blaj. Cupa României se va disputa în perioada 17-21 februarie 2021 la Cluj Napoca de-asemenea sub formă de turneu. Echipa gălăţeană va întâlni în prima zi echipa gazdă U NTT Data Cluj, învingătoarea urmând să joace a doua zi cu CSM Târgovişte. CSU Belor a încheiat turul pe locul 8 cu 14 puncte. După câteva zile libere, fetele noastre au revenit la antrenamente pe 3 ianuarie.