La sediul Federaţiei Române de Volei a avut loc miercuri tragerea la sorţi pentru Divizia A2 la volei. Galaţiul va fi reprezentat la feminin de CSU Hygienium care a fost repartizată în seria Est alături de: Academia de Volei Constanţa, FC Argeş Volei, Bravol Braşov, CSM Focşani 2007, ACS Sport Plus Brăila, CSM Bucureşti II, CTF Mihai I Bucureşti.  Sezonul va începe pe 23 octombrie iar sezonul regulat se va încheia pe 5 martie 2022. Primele două clasate se califică pentru turneul de promovare în eşalonul de elită. Programul complet al echipei noastre: CSU Hygienium – CSM Focşani, tur: 23 octombrie la Galaţi, retur: 22 ianuarie 2022 Focşani; CSM Bucureşti II – 30 octombrie deplasare respectiv 29 ianuarie acasă; CSU Hygienium – Academia Volei Constanţa, 6 noiembrie acasă respectiv 5 februarie 2022 deplasare; Bravol Braşov – CSU Hygienium, 13 noiembrie deplasare şi 12 februarie acasă; CSU Hygienium – CTF Mihai I, 20 noiembrie acasă şi 19 februarie deplasare; CSU – FC Argeş, 27 noiembrie acasă şi 26 februarie deplasare; Sport Plus Brăila – CSU, 4 decembrie deplasare şi 5 martie acasă. Echipa gălăţeană se pregăteşte în această perioadă la sala Siderurgistul sub conducerea antrenoarei Adriana Dudnic şi supervizate de directorul tehnic Ileana Berdilă. Lotul de jucătoare va fi anunţat în perioada următoare.