Handbaliștii lui Florin Andronic și-au atins obiectivul

Divizia A la handbal masculin a continuat în weekend în sala sporturilor D.P.Colibași din Brașov cu partidele turneului semifinal. Au participat opt echipe: CSM Vaslui, CSU Galați, CSM Alexandria, CS Medgidia, CSM Școlar Reșiþa, U Craiova, CSM Sighișoara, HC Szejke Odorhei.

Echipa gălățeanp antrenatp de profesorul Florin Andronic a fost repartizată în grupa B și a pierdut toate cele trei partide: 32-34 cu CSM Sighișoara, 21-30 cu CSM Alexandria și 33-41 cu CSU Craiova.

„Ne-am atins obiectivul și am reușit un sezon mai bun ca cel anterior. Am fost cea mai tânără echipă de la turneul semifinal, nu ne-am dat la o parte și am luptat cât am putut împotriva echipelor de la CSM, cu pretenții și forță sș promoveze în Liga Florilor”, ne-a declarat directorul CSU Galați, Mihai Pantea. Lotul de jucători prezent la Brașov: Vasile Ungureanu, Florin Dinu – Cristian Mârșiu, Ionuț Gheorghe, Tiberius Moldovanu, Nicu Lefter, Cosmin Olaru, Tudorel Bădărău, Silviu Frangulea, Bogdan Mureșan, Lucian Aurică, Iulian Chiriac, Daniel Ionescu, Ștefan Ionel, Zoltan Simo.