Sezonul de haltere s-a încheiat. Sala de sport din cadrul Complexului „Olimpic” de la Bascov ( Piteşti) a găzduit zilele trecute ultima competiţie oficială din acest an ciudat, Campionatul Naţional pentru seniori. La competiţie au participat sportivii gălăţeni de la cele trei cluburi cu tradiţie: CSU, Dunărea şi CSS, dar şi fetele de la Centrul Naţional de pregătire olimpică pentru junioare mici. Cel mai bun rezultat l-a înregistrat Costel Carp (CS Universitatea) care a devenit triplu campion naţional la categ. 73 kg cu rezultatele: 120 kg la „smuls”, 145 kg „aruncat” şi 265 kg la total. Colega sa de club, Andreea Penciu a concurat la categoria 64 kg şi a reuşit să se întoarcă acasă cu trei medalii de bronz: 82 kg smuls, 101 kg aruncat, 183 kg total. De-asemenea, o evoluţie bună a avut şi Bianca Grigoraş, care a obţinut trei locuri 4 la categoria 71 kg. Cei trei sunt pregătiţi de antrenorii Costel Dimofte şi Niţu Bădărău.