Divizia A2 la volei feminin a programat sâmbătă partidele din cadrul celei de-a doua etape. CSU Hygienium Galaţi a primit vizita în sala Puşkin -Florin Balaiş satelitului de la CSM Corona Braşov. Calculele hârtiei au fost respectate, fetele noastre pregătite de Ileana Berdilă şi Adriana Dudnic au intrat în teren decise să şteargă impresia lăsată în urmă cu o săptămână când au fost învinse net în aceeaşi sală de CSM Bucureşti II şi au reuşit să spagă gheaţa cu o victorie în minim de seturi. Echipa gălăţeană a controlat partida de la început până la final, braşovencele au încercat să revină în cel de-al treilea set când au fost în avantaj dar gălăţencele nu s-au clătinat şi au bifat primele trei puncte.
Rezultat final: CSU Hygienium -CSM Corona II Braşov 3-0 (11, 17, 18). Echipa învingătoare a folosit formula: Alexandra Iordache, Sorina Răileanu, Diana Milea, Cristina Popoiu, Gabriela Panait, Andreea Stănescu -Alexandra Iordan, libero. Au mai jucat: Maria Neacşu, Roberta Răfoi, Iulia Sava. Alte rezultate din seria Est: CTF Mihai I –
CSM Focşani 2007 0-3, CSM Bucureşti -CS Medgidia 3-1. După două etape, CSU Hygienium ocupă locul 3 cu trei puncte. Etapa viitoare, echipa noastră va juca în
deplasare cu CSM Focşani 2007.