Haltere CSU GalatiHaltere CSU Galati

Medalii de aur, argint și bronz pentru halterofilii de la CSU la Naționale

Săptămâna trecută la Arad s-au desfășurat întrecerile Campionatului Național de haltere pentru tineret și Concursul Speranțe Olimpice pentru juniori 3, 9-12 ani. La start s-au aflat peste 180 de sportivi de la 23 de cluburi din întreaga țară. Galațiul a fost la loc de cinste, fiind reprezentat de cele trei cluburi de tradiție: CSU, CSM Dunărea și CSS iar rezultatele au fost din nou dintre cele mai bune.
Halterofilii de la CSU Galaþi, pregătiți de antrenorul emerit Costel Dimofte au obținut rezultatele: Andreea Penciu, care a concurat la categoria 64 kg: locul 1 la stilul smuls și 2 locuri 2: aruncat și total; Mihaela Ilie- 3 locuri 3 la categoria 71 kg; Nițu Bădărău – 3 locuri 2 la categoria 109 kg; Bianca Grigoraș – 3 locuri 4 la 64 kg.
Altfel, în perioada 17-27 octombrie, la București se vor desfășura Campionatele Europene de juniori și tineret unde s-au înscris 346 de sportivi din 37 țări. Printre aceștia se află 4 de la CSU Galați: Andreea Penciu, Mihaela Ilie, ambele la 64 kg, Mariana Tăbăcaru – 71 kg, Constantin Carp – 73 kg.

De mihai.p