Coordonatoarea Naţionalei Under 23 a semnat cu CSU Belor

Conducerea echipei gălăţene, care a ocupat locul 6 în ultima ediţie a Diviziei A1 la volei feminin s-a orientat pe filiera bulgară în campania de transferări. Cea de-a treia jucătoare din ţara vecină care va evolua sub bagheta antrenorilor Bogdan Paul şi Florin Vasile Bosi este Mirela Shahpazova, 22 ani, 175 cm, care evoluează pe postul de ridicătoare şi a fost adusă de la campioana Bulgariei, VC Maritza, echipă ce a evoluat în sezonul 2019-2020 în grupele CEV Champions League alături de Dinamo Moscova – Rusia, RC Cannes – Franţa sau Uralochka NTMK. Mirela este componentă a Naţionalei Bulgariei Under 23. După toate probabilităţile, lotul va fi completat în cel mai scurt timp cu încă o jucătoare. Reunirea este programată pe 29 iulie iar după câteva antrenamente de reacomodare la efort efectuate în Galaţi, din 3 august se va pleca într-un stagiu de pregătire centralizată la Cheile Grădiştei.