CSU Belor, locul 6 în ultima ediţie a Diviziei A1 la volei feminin îşi conturează deja lotul cu care va aborda sezonul 2020-2021. Campania de transferări a continuat în forţă şi conducerea echipei gălăţene a înregimentat prima stranieră: Nikolina Bozicevic, 25 ani, 160 cm, 62 kg, care evoluează pe postul de libero. Bozicevic, este liberoul Croaţiei alături de care a ocupat locul 1 la Jocurile Mondiale Universitare din 2018 şi locul 2 în Liga Europeană în 2017. Croata a fost transferată de la Polkky Kuusamo din Finlanda, echipă ce a evoluat în Challenge Cup iar în carieră a mai trecut pe la Vasas Obuda – Ungaria: locul 3 în Cupă şi locul 1 în Extraliga, OK Marina Kostela – Croaţia: Supercupa Croaţiei şi locul 3 Cupa, HAOK Mladost Zagreb. Săptămâna trecută, Anamaria Berdilă, Violeta Stan, Sorina Miclăuş, Adina Roşca şi-au prelungit pe încă un sezon contractele cu gruparea antrenată de Bogdan Paul şi Florin Vasile Bosi.