Badminton CSU GalatiBadminton CSU Galati

În perioada 10-12 noiembrie la Timişoara în sala de sport a Universităţii de Vest s-a desfăşurat Campionatul Naţional individual Under 15 la badminton. Competiţia a fost
dominată autoritar de ambiţioasa şi foarte talentata Irina Daria Gherasim, sportivă legitimată la CSU Galaţi, antrenor Dorel Badiu, campioana europeană en titre în proba de dublu împreună cu timişoreanca Cristina Sîrbu, care a devenit triplă campioană naţională: simplu fete, dublu fete alături de Sara Bordeianu de la Siderurgisul şi în proba de dublu mixt împreună cu timişoreanul Ioan Fircea. „Campionatul naţional U15 a fost o experienţă minunată pe sfârşit de an la această categorie. Pot spune că mi-am împlinit obiectivul la acest concurs, de a câştiga toate titlurile. Nu am reuşit singură, aşa că le mulţumesc partenerilor mei: Sara Bordeianu şi Ioan Fircea. Fără sprijinul părinţilor şi al bunicilor mei nu aş fi ajuns niciodată unde sunt acum. Sunt recunoscătoare tuturor antrenorilor (din Galaţi sau din alte părţi) care m-au învăţat lucruri noi. Următorul meu obiectiv este să ajung în cât mai multe ţări şi să câştig cât mai multe concursuri. Sper să mă pot califica în lotul naţional pentru Campionatul European U19 care va avea loc anul viitor şi că voi avea rezultate cât mai bune la Campionatul European U17 de peste 2 ani.
Totuşi, mi-ar plăcea să ajung într-o zi şi la Jocurile Olimpice, urmând paşii mamei mele”, ne-a declarat campioana gălăţeană.
De 3 ori felicitări!

De mihai.p