La finele săptămânii trecute, sala de atletism Ioan Soter din cadrul Complexului Sportiv Naţional Bucureşti Lia Manoliu a găzduit cea de-a 50-a ediţie a Campionatului Naţional de atletism în sală pentru Seniori şi Seniori Under 23. O evoluţie foarte bună a avut-o Ionuţ Apostu, sportiv legitimat la CSU Galaţi, antrenat de Titu Irinel Coman, care a reuşit un rezultat de 16,49 metri cu care a devenit campion naţional în proba de aruncarea greutăţii la Seniori Under 23 şi a ocupat un onorant loc 4 în întrecerea rezervată seniorilor.

„Doresc să mulţumesc familiei, logodnicei mele Florea Sara Alessia şi prietenilor pentru susţinere acordată, antrenorului meu Titu Irinel Coman pentru munca pe care o depunem împreună în fiecare zi la antrenamente şi clubului sportiv pe care îl reprezint CS Universitatea Galaţi pentru sprijinul pe care mi-l oferă ca eu să pot persevera în ceea ce fac!”, a postat într-un mesaj pe o reţea de socializare, campionul Ionuţ Apostu.