Fetele de la CSU Belor s-au deplasat la Bacău unde au întâlnit Ştiinţa, o echipă de tradiţieîn voleiul feminin, care an de an cochetează cu podiumul Diviziei A1 şi este prezentă constant în cupele europene. Echipa gălăţeană antrenată de Bogdan Paul şi Florin Vasile Bosi a reuşit să dea o replică pe măsură băcăuancelor în primul şi cel de-al treilea set când au şi condus de mai multe ori dar nu au reuşit decât să depăşească graniţa celor 20 de puncte. La finalul partidei, tehnicianul gazdelor arhicunoscutul profesor Florin Grapă a recunoscut că CSU Belor a constituit un adversar redutabil care poate produce surprize în acest sezon. La rândul său, antrenorul gălăţean Bogdan Paul a precizat: „Bacăul are una din cele mai frumoase echipe din ultimii ani, ştiam ce ne aşteaptă şi că va fi foarte greu să luăm puncte aici. Am avut momente bune de joc dar pe de altă part%MCEPASTEBIN%e când ai câte 3-4 rotaţii în care nu reuşeşti să pui mingea jos e foarte greu să joci cu Ştiinţa. Avem un campionat dinamic, au fost foarte multe meciuri bune, sunt convins că play-off-ul ne va aduce jocuri spectaculoase. Suntem conştienţi de puterea noastră atât financiară cât şi valoarea lotului dar sunt convins că jocul nostru se va îmbunătăţi şi individual şi colectiv iar în play-off, unde sper să ne calificăm, vom arăta şi mai bine”. Rezultat final: Ştiinţa Bacău – CSU Belor 3-0 (21, 16, 21). Echipa gălăţeană a folosit formula: Maria Corral Bouza 1 p, Anamaria Berdilă 16 p, Borislava Saykova 6 p, Ivana Radonjic 8 p, Daniela Lupescu 7 p, Talita Jose Do Nascimento 7 p – Andreea Ispas, libero. Au mai intrat: Laura Simonia , Sorina Miclăuş 1 p, Ana Marisa Radu. CSU Belor ocupă locul 5 cu 15 puncte şi va juca etapa viitoare, pe 29 noiembrie, în sala Dunărea, de la ora 14.00 cu CSM Târgovişte, ocupanta locului 4.