Divizia A la handbal masculin a programat sâmbătă partidele celei de-a patra etape. CSU Galaţi  a întâlnit în deplasare pe CSM Bacău II. Băieţii pregătiţi de Florin Andronic şi-au continuat parcursul de regularitate, au condus în permanenţă pe tabela de marcaj şi au bifat a patra victorie consecutivă din acest sezon. „Suntem în grafic, am controlat meciul de la început până la final, am condus în permanenţă pe tabelă. Am întâlnit o echipă arţăgoasă, cu 2-3 jucători care nu făcut deplasarea la Alexandria pentru meciul din Liga Zimbrilor, ne-am văzut de treaba noastră şi am câştigat”, ne-a declarat profesorul Florin Andronic. Rezultat final: CSM Bacău II – CSU Galaţi 29-34 (13-17). Lotul folosit de echipa gălăţeană: Fuică, Fl.Dinu – Mârşiu 2 goluri, Soare 3 g, C.Zaharia, Prună 1 g, Buţea 3 g, Lefter 2 g, Olaru 4 g, Bădărău 1 g, Frangulea, Andrei 1 g, Chertif, Ionescu 4 g, B.Zaharia, Costea 13 g. CSU Galaţi se menţine pe locul 2 în seria A cu maxim de puncte, 12, la egalitate cu liderul Magnum Botoşani. Etapa viitoare, echipa noastră va întâlni pe teren propriu pe HC Pietricica Piatra Neamţ.