Handbaliştii noştri s-au bătut pentru victorie la IaşiHandbaliştii noştri s-au bătut pentru victorie la Iaşi

Meci cu scântei sâmbătă după amiază la Iaşi la partida din cea de-a doua etapă a Diviziei A la handbal masculin, seria B, dintre Politehnica Iaşi. Băieţii lui Florin Andronic nu s-au lăsat intimidaţi ci din contră au jucat cu tupeu, au avut iniţiativa şi au condus timp de 58 de minute pe tabela de marcaj. Cea mai mare diferenţă a fost de şase goluri: 12-18 (min.34). Ieşenii, împinşi de la spate de arbitrii suceveni au început cursa de urmărire, au recuperat difenţa de pe tabelă şi au condus pentru prima şi ultima oară, 26-25 în min.58. 
Finalul a fost dramatic, CSU a avut nervii mai tari şi Albu a adus victoria după ce a transformat o lovitură de la 7 metri cu 15 secunde înainte de final. Spiritele s-au încins
rău de tot, s-a iscat şi o bătaie provocată de năbădăioşii ieşeni, câte doi jucători din fiecare tabără, au fost sancţionaţi cu cartonaş roşu urmat de albastru dar toate punctele au plecat spre Galaţi. Rezultat final: Politehnica Iaşi – CSU Galaţi 27-28 (11-15). Antrenorul Florin Andronic a folosit lotul: Dinu, Dorobăţ -Mârşiu 2 goluri, Soare 3 g, Buţea 6 g, Chertif 1 g, Ioniţă, Bădărău, Broască, Andrei, Pascu, Frangulea 1 g, Albu 4 g, Chiriac 1, Ionescu 8 g, Costea 2 g. Echipa gălăţeană are maxim de puncte după două etape şi se menţine în fotoliul de lider. Etapa viitoare, CSU va primi vizita celor de la CSM Alexandria, principala candidată la promovarea în Liga Zimbrilor. Partida este programată pe 30 septembrie la sala Polivalentă Dunărea, ora urmând să fie stabilită la începutul săptămânii.

De mihai.p