Divizia A la handbal masculin a programat miercuri partidele celei de-a 14-a etape, ultima din prima fază a campionatului. CSU Galaţi a jucat la Focşani cu CSM 2007, echipă întărită cu trei jucători din Liga Zimbrilor. Handbaliştii gălăţeni au condus din primul şi până în ultimul minut şi au încheiat anul en-fanfare. „A fost ultimul meci din acest an, băieții au resimțit oboseala și au fost cu gândul mai mult la vacanță. Am condus tot timpul, am răgușit puțin pentru că a trebuit să-i țin conectați la joc, am reușit să câștigăm chiar dacă la o diferență mai mică ca de obicei. Sunt mulțumit de evoluţia băieţilor, am obţinut 12 victorii din cele 14 meciuri, ne-am atins un prim obiectiv şi cu puţin noroc putem urca pe primul loc. Urmează vacanţa binemeritată după care ne vom pregăti pentru faza următoare, rămâne să se stabilească sistemul competiţional”, ne-a declarat antrenorul Florin Andronic. Rezultat final: CSM Focşani 2007 II – CSU Galaţi 33-36 (17-20). Lotul echipei gălățene: Fuică, Fl.Dinu, Al.Dinu – Mârșiu 4 goluri, Soare 6 g, C.Zaharia, Prună 1 g, Lefter, Bădărău 1 g, Buţea 3 g, Andrei 3 g, Chertif, Ionescu 7 g, Costea 11 g. După 14 etape, CSU Galaţi ocupă locul 2 cu 36 de puncte. Liderul Magnum Botoşani are probleme financiare şi urmează să fie penalizată.