Handbaliștii pregătiți de Florin Andronic au întâlnit vineri după-amiază în deplasare pe CSM Vaslui II în prologul celei de-a 8-a etape din Divizia A. Vasluienii au intrat bine în meci dar după 20 de minute, gălăţenii s-au dezmorţit, au preluat iniţiativa şi conducerea pe tabela de marcaj pe care nu au mai cedat-o până la final. Antrenorul Florin Andronic a rulat tot lotul înscris pe foaia oficială şi s-a declarat mulţumit de rezultat şi de evoluţia per ansablu a băieţilor. Rezultat final: CSM Vaslui II – CSU Galaţi 26-34 (14-19). Lotul folosit de echipa noastră: Fuică, Fl.Dinu, Al. Dinu – Ionescu 10 goluri, Costea 5 g, Mârșiu 2 g, Soare 9 g, Bădărău 1 g, Lefter 2 g, Frangulea 2 g, Buțea 1 g, C.Zaharia, Andrei, Chertif, Olaru. CSU Galați bifează a şaptea victorie şi-şi consolidează locul 2 în clasament cu 21 puncte. Etapa viitoare, miercuri 17 noiembrie, de la ora 15.00, echipa noastră va juca la sala Siderurgistul cu Politehnica Iaşi.