Acasă Handbal Handbaliştii lui Florin Andronic au cucerit Pietricica şi vor să termine anul...

Handbaliştii lui Florin Andronic au cucerit Pietricica şi vor să termine anul pe primul loc

Handbal CSU Galati

Sâmbătă s-au disputat partidele celei de-a 12-a etape a Diviziei A la handbal masculin. CSU Galaţi a jucat la Piatra Neamţ cu lanterna HC Pietricica. Nemţenii, cu o echipă de mingicari au încercat să pună presiune şi chiar au reuşit să fie în avantaj în primele 20 de minute. Gălăţenii s-au ţinut tari, au trecut şi peste deciziile de arbitraj potrivnice, au preluat iniţiativa şi au bifat a 11-a victorie din acest sezon. „Echipa gazdă a aliniat altă formulă față de cea pe care ați văzut-o la Galați în tur, au pus presiune și cu ajutorul arbitrilor care au mai scăpat jocul din mână, din min.23 am preluat conducerea pe tabela de marcaj, ne-am desprins, cea mai mare diferență a fost de patru goluri și totul e bine când se termină cu bine. Urmează meciul cu Botoșaniul, ne dorim să ne luăm revanșa după înfrângerea din tur și ar fi frumos să terminăm anul pe primul loc”, ne-a declarat antrenorul Florin Andronic. Rezultat final: HC Pietricica Piatra Neamț – CSU Galați 31-34 (17-18). Lotul echipei noastre: Fuică, Fl.Dinu – Mârșiu 4 goluri, Soare 5 g, C.Zaharia, Prună, Frangulea 7 g, Lefter 2 g, Bădărău, Buțea 2 g, Andrei, Chertif, Ionescu 7 g, Costea 7 g. După 12 runde, CSU Galați se menține pe locul 2 cu 33 p, la egalitate cu liderul Magnum Botoșani. Cele două echipe se vor duela miercuri 8 decembrie, de la ora 16.00 în sala Siderurgistul.