Acasă Handbal Handbaliştii lui Florin Andronic au condus 25 de minute dar nu au...

Handbaliştii lui Florin Andronic au condus 25 de minute dar nu au avut forţa să învingă Magnum

Handbal CSU Galati
Prologul celei de-a 13-a etape din Divizia A la handbal masculin, seria A a adus faţă în faţă miercuri după-amiază în sala Siderurgistul pe CSU Galaţi şi Magnum Botoşani. Derbiul primelor două clasate a fost interesant şi a avut două reprize diametral opuse. Băieţii lui Florin Andronic au intrat foarte motivaţi pe teren, Bogdan Fuică a închis poarta iar Rareş Costea a fost tunarul de servici şi în aceste condiţii au condus mai bine de 25 de minute pe tabela de marcaj, cea mai mare diferenţă fiind de cinci goluri: 10-5 în min.17 şi 11-6 în min.18. Treptat însă oaspeţii, cu jucători experimentaţi şi cu o bancă mai lungă au revenit, au preluat iniţiativa şi s-au desprins decisiv în primele 10 minute din partea a doua. „A fost un meci frumos, am reuşit să fim în avantaj în primele 25 de minute când am pus probleme mari unei echipe care a venit din Liga Zimbrilor, care a avut în teren jucători cu prezenţe în Challenge Cup. Experienţa superioară a adversarilor şi-a spus cuvântul în repriza a doua, atât putem în acest moment, ne-au lipsit Frangulea şi Olaru dar chiar dacă am pierdut vreau să-i felicit pe băieţi pentru evoluţia lor de astăzi. Vreau să mulţumesc suporterilor care au fost alături de noi şi ne-au încurajat cu multă căldură ”, ne-a declarat antrenorul Florin Andronic. Rezultat final: CSU Galaţi -Magnum Botoşani 28-35 (13-14). Lotul echipei noastre: Fuică 12 intervenţii, Fl.Dinu, Al. Dinu 2 intervenţii - Soare 6 goluri, C.Zaharia 1 g, Prună, Buţea 4 g, Lefter, Bădărău, Ioniţă 2 g, Andrei, Pascu, Chertif 1 g, Ionescu 1 g, B.Zaharia, Mârşiu 3 g, Costea 10 g. CSU Galaţi se poziţionează pe locul 2 cu 33 de puncte şi va juca în ultima etapă în deplasare cu CSM Focşani II.