Băieţii de la CSU primesc vizita unei candidate la promovare, fetele de la CSU Belor au examenul de maturitate cu Dinamo

Iubitorii sportului gălăţean sunt aşteptaţi vineri după-amiază la sala Polivalentă Dunărea pentru a urmări două meciuri interesante. De la ora 15.30, băieţii de la CSU Galaţi vor întâlni pe CSM Magnum Botoşani, într-o partidă ce contează pentru cea de-a 6-a etapă a Diviziei A, seria A la handbal masculin. „Ne aşteaptă un meci foarte greu, Botoşaniul a investit foarte mult şi are o echipă puternică care are şanse mari să promoveze în Liga Zimbrilor. Chiar dacă suntem conştienţi de valoarea adversarilor, sper ca băieţii mei să nu mai intre speriaţi pe teren aşa cum s-a întâmplat cu AHC Dobrogea Sud Constanţa în Cupă, să le dăm o replică consistentă şi să oferim publicului un spectacol sportiv atractiv”, ne-a declarat antrenorul de la CSU Galaţi, profesorul Florin Andronic.

Partida vedetă, programată de la ora 18.30 va aduce faţă în faţă CSU Belor şi Dinamo Bucureşti, în cea de-a 7-a etapă a Diviziei A1 la volei feminin. Se anunţă un duel interesant şi incendiar între două echipe cu un parcurs foarte bun în acest sezon.

„Cu siguranţă va fi cel mai dificil meci de până acum pentru noi. Dinamo are o echipă foarte valoroasă care în opinia mea se va bate cu Blajul la câştigarea campionatului. Dar dacă ţi-e frică de urs nu intri în pădure. Ne-am pregătit bine, contăm şi pe sprijinul suporterilor noştri şi vrem să reuşim cel mai bun meci din acest sezon şi de ce nu să obţinem un rezultat surpriză”, ne-a declarat antrenorul principal de la CSU Belor, Bogdan Paul. După 7 etape, podiumul Diviziei A1 arată astfel: 1. Volei Alba Blaj 15 puncte, setaveraj 15:1, 2. Dinamo Bucureşti 15 p, setaveraj 15:3, 3. CSU BELOR Galaţi 15 p, setaveraj: 15:5.