Secția de haltere este una dintre cele mai productive de la clubul nostru. După fiecare competiție națională sau internațională vitrina cu trofee și medalii se mărește. În această perioadă grea pentru toată lumea s-au căutat cele mai bune soluții ca halterofilii să rămână în priză. „Încercăm să ne adaptăm, este o situație neplăcută și nouă pentru toți. Am stabilit un program de pregătire la condițiile date din locuințe, se lucrează mai mult la mobilitate. Am realizat fișe individuale, primesc filmulețe de la ei, îi urmăresc, îi corectez, mergem mai departe. Cu toții sunt nerăbdători să revină la antrenamentele normale și să reintre în competiții cât mai repede se va putea”, ne-a declarat antrenorul emerit Costel Dimofte. Elena Andrieș păstrează șanse importante de calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2021 și va participa la Europenele care au fost amânate din iunie pentru sfârșitul lunii noiembrie și începutul lui decembrie. De-asemenea, Mihaela Ilie, Andreea Penciu și Mariana Tăbăcaru continuă să se antreneze pentru Europenele de juniori 1 și tineret de la București, programate inițial în aprilie și care vor fi reprogramate. La rândul lor, băieții: Constantin Carp, Nițu Bădărău și Cătălin Rusu sunt nerăbdători să revină în circuit pentru a cuceri noi medalii.