Sâmbătă au fost programate partidele celei de-a 10-a etape a diviziei A la handbal masculin. CSU Galați a avut o deplasare grea la Suceava unde a întâlnit pe CSU. Sucevenii, întăriți cu câțiva jucători cu prezențe în Liga Zimbrilor, au controlat partida și au condus timp de vreo 50 de minute, cea mai mare diferență s-a înregistrat în min.26, scor 17-12. „Haiducii” lui Florin Andronic nu s-au împăcat deloc cu situația de pe tabela de marcaj, au revenit senzațional și au obținut în extremis o victorie surprinzătoare. „A fost un meci de șase puncte. Suceava a câștigat etapa trecută la Botoșani și a vrut să ne învingă și pe noi ca să mai poată spera la locul doi. Am început slab, am fost conduși mult timp dar am revenit pe final și totul este bine când se termină cu bine”, ne-a declarat antrenorul Florin Andronic. Rezultat final: CSU Suceava II – CSU Galați 31-33 (17-15). Lotul echipei noastre: Fuică, Fl.Dinu -Costea 13 goluri, Ionescu 8 g, Soare 5 g, Buțea 5 g, Lefter 2 g, Mârșiu, Frangulea, Prună, Bădărău, Andrei, Chertif, B.Zaharia.