Cupa României la volei feminin a debutat joi în sala sporturilor Horia Demian din Cluj Napoca. Echipa gălăţeanca CSU Belor a jucat împotriva celor de la U NTT Data Cluj. Partida se anunţa interesantă ţinând cont de faptul că ardelencele au reuşit să se impună în turul campionatului la Bucureşti cu scorul 3-2. Mai mult chiar, echipa gălăţeană a prezentat două absenţe importante: brazilianca Talita Jose do Nascimento şi croata Lara Vukasovici. Spre lauda lor, fetele antrenate de Bogdan Paul şi Florin Vasile Bosi s-au mobilizat foarte bine şi au reuşit să-şi ia revanşa şi să obţină o victorie de moral înaintea confruntării din turneul următor de campionat ce se va disputa pe 6 martie în sala Polivalentă Dunărea. Rezultat final: CSU Belor – U NTT Data Cluj 3-0 (20, 16, 19). Echipa noastră a folosit formula: Borislava Saykova 11 puncte, Adina Roşca 8 p, Sorina Miclăuş 9 p, Andrea Lakovici 14 p, Mirela Shahpazova 2 p, Anamaria Berdilă 5 p – Nikolina Bozicevici, libero. Au mai jucat: Elena Becheva 3 p, Andreea Tămaş 3 p, Violeta Stan, libero. CSU Belor s-a calificat în sferturile de finală unde va întâlni pe CSM Târgovişte. Partida se va disputa vineri, de la ora 14.00 şi va putea fi vizionată pe pagina de facebook a Federaţiei Române de Volei.