Acasă Volei Fetele de la CSU Hygienium au pierdut pentru prima dată

Fetele de la CSU Hygienium au pierdut pentru prima dată

Volei CSU Galati

Penultima etapă a turului Diviziei A2 seria Est la volei feminin a programat sâmbătă în sala Polivalentă Dunărea partida dintre CSU Hygienium şi FC Argeş Piteşti. Derbiul primelor două clasate, care a stârnit orgolii mari în cele două tabere a fost spectaculos şi interesant. Fetele noastre antrenate de Ileana Berdilă şi Adriana Dudnic au luptat dar din păcate au ratat câteva momente favorabile pe care le-au avut în seturile 1 şi 4, piteştencele, mai experimentate şi cu o bancă mai lungă, au profitat şi au obţinut victoria. „În opinia mea a fost cel mai frumos meci din acest sezon. Momentul psihologic al partidei a fost în setul patru când am condus până la 21-19 dar ne-am blocat şi am ratat posibilitatea să ajungem în tie-break unde se putea întâmpla orice”, a concluzionat Adriana Dudnic. Rezultat final: CSU Hygienium – FC Argeş 1-3. Echipa gălăţeană a folosit formula: Ioana Ştefu, Sorina Răileanu, Alexandra Iordache, Maria Vilău, Anamaria Berdilă, Andreea Stănescu -Minca Cristea, libero. Au mai jucat: Carolina Radu şi Crina Arbunea. CSU Hygienium se menţine pe locul 2 cu 15 puncte şi va juca în ultima etapă a turului, pe 4 decembrie în deplasare cu ACS Sport Plus Brăila.