Divizia A1 la volei a programat sâmbătă partidele unei noi etape atât la feminin cât şi la masculin. CSU Belor a întâlnit în deplasare pe CSO Voluntari, în cadrul celei de-a 6-a etape. Calculele hârtiei au fost respectate şi echipa gălăţeană antrenată de Bogan Paul şi Florin Vasile Bosi, ajutaţi de Nelu Ivanov, chiar dacă a suferit la preluare permiţâng gazdelor să facă multe puncte cu serviciu, şi-a confirmat superioritate şi a câştigat în minim de seturi, obţinând a şasea victorie consecutivă, cinci în campionat şi cea din Cupa României tot cu echipa din Voluntari. Rezultat final: CSO Voluntari 2005- CSU Belor 0-3 (-20, -16, -20). Echipa gălăţeană a început cu formula: Maria Corral Bouza 1 punct, Sorina Miclăuş 5 p, Borislava Saykova 13 p, Ivana Radonjic 10 p, Daniela Lupescu 12 p, Talita Jose Do Nascimento 13 p – Andreea Ispas, libero. Au mai intrat: Marisa Radu 1 p, Laura Simonia 6 p, Anamaria Berdilă 3 p, Violeta Stan – libero. După acest succes, CSU Belor a urcat pe locul 3 în clasament cu 15 puncte, setaveraj 15:5, la egalitate de puncte cu ocupantele primelor două poziţii: Volei Alba Blaj şi Dinamo Bucureşti, ambele cu un meci mai puţin disputat. Pentru echipa noastră urmează cel mai dificil examen de până acum, duelul cu Dinamo, echipă neînvinsă în acest sezon, programat vineri 15 noiembrie, de la ora 18.30 în sala Polivalentă Dunărea.