Divizia A1 la volei programează în weekend partidele unei noi etape atât la feminin cât şi la masculin. Fetele de la CSU Belor vor juca vineri 29 noiembrie, de la ora 14.00, în sala Polivalentă Dunărea cu CSM Târgovişte. Partida dintre ocupantele locurilor 5 respectiv 4 se anunţă foarte interesantă, miza fiind acumularea de puncte care să asigure din timp prezenţa în play-off. Echipa antrenată de Bogdan Paul are o evoluţie ascedentă de la începutul campionatului, a obţinut cinci victorii scontate şi a cam sosit timpul să producă şi prima surpriză în dauna unei echipe ce cochetează cu cupele europene. „Deci, mă gândesc că acest meci va fi foarte interesant de aceea vreau să chem toţi fanii să ne ajute în această vineri. Târgovişte are o echipă frumoasă, puternică, dar şi echipa noastră a început să joace din ce în ce mai bine cu echipele puternice, după cum a-ţi văzut la Bacău. Cred că suntem pregătite pentru acest meci şi sper că vom sărbători la final”, ne-a declarat jucătoarea de la CSU Belor, Ivana Radonjic. După 8 etape, cele două adversare au fiecare câte 15 puncte. CSU Belor şi CSM Târgovişte vor mai avea un duel direct, tot la Galaţi, pe 21 decembrie, de la ora 13.30 în sferturile de finală ale Cupei României.