Partida vedetă a cuplajului voleibalistic programat sâmbătă la sala Dunărea a adus de o parte şi de cealaltă a fileului pe CSU Belor şi CSO Voluntari 2005. Rămase datoare după înfrângerea neaşteptată din urmă cu două săptămâni, 2-3 cu U NTT Data Cluj, fetele antrenate de Bogdan Paul şi Florin Vasile Bosi şi-au răsplătit suporterii cu o victorie lejeră în minim de seturi.

„Sincer m-am aşteptat la un meci mai greu, Voluntariul s-a întărit în iarnă când a transferat trei sârboaice iar în runda precedentă au furnizat surpriza şi au învins Lugojul. Am reuşit să legăm două victorii, suntem calificaţi în play-off, fetele au scăpat de presiune şi acum trebuie să ne pregătim pentru o clasare cât mai bună în faza superioară a campionatului”, a declarat la final antrenorul Bogdan Paul. Rezultat final: CSU Belor – CSO Voluntari 2005 3-0 (13, 19, 17). Echipa gălăţeană a intrat pe teren cu formula: Maria Corral Bouza 3 p, Anamaria Berdilă 9 p, Talita Jose do Nascimento 6 p, Ivana Radonjic 14 p, Daniela Lupescu 7 p, Borislava Saykova 6 p – Andreea Ispas, libero. Au mai jucat: Ana Marisa Radu 1 p, Sorina Miclăuş 6 p, Roxana Iancu 2 p, Adina Roşca 3 p, Violeta Stan, libero. CSU Belor a acumulat 26 de puncte şi se menţine pe locul 6. Etapa viitoare, pe 12 februarie, fetele noastre vor juca la Bucureşti cu Dinamo. Sâmbătă 15 februarie, la Polivalentă va avea loc un nou cuplaj: CSM Arcada – Unirea Dej, de la ora 17.00 respectiv CSU Belor – Ştiinţa Bacău, de la ora 19.00.