Divizia A1 la volei programează în weekend partidele unei noi etape. Ambele echipe gălăţene vor susţine examene dificile în deplasare. Astfel, în întrecerea feminină, CSU Belor va întâlni sâmbătă, de la ora 17.00 nou promovata CS Medgidia, o formaţie foarte arţăgoasă mai ales pe teren propriu. Spre deosebire de partida de săptămâna trecută de la Blaj, antrenorul Bogdan Paul se va putea baza pe totul lotul inclusiv pe Roxana Iancu, jucătoarea care a fost împrumutată de la Dinamo la începutul returului.

„Mă bucur că am venit la Galaţi. Am găsit aici o echipă frumoasă şi unită, pe majoritatea fetelor le ştiam şi m-am integrat foarte bine. Ne pregătim pentru primul meci din retur cu Medgidia şi vrem să obţinem maximul de puncte”, ne-a declarat internaţionala româncă din lotul gălăţean. CSU Belor ocupă locul 6 în clasament cu 16 puncte şi săptămâna viitoare va juca două meciuri pe teren propriu: restanţa cu FC Argeş, pe 22 ianuarie, de la ora 18.00 şi cu UNTT Data Cluj, pe 25 ianuarie, de la ora 19.00 în cuplaj cu partida masculină CSM Arcada – U VT Timişoara, care va începe la ora 17.00.