Handbal CSU GalatiHandbal CSU Galati

Handbaliștii lui Florin Andronic au pierdut la Botoșani dar se mențin pe primul loc

Divizia A la handbal masculin a continuat duminică cu partidele celei de-a doua etape. CSU Galați a întâlnit în deplasare pe Magnum Botoșni, principala candidată la promovare în Liga Zimbrilor din seria A. Partida a fost interesantă, cu două reprize diametral opuse, botoșănenii au început tare și au intrat la vestiare cu plus șase pe tabelă dar gțlățenii lui Florin Andronic nu s-au predat așa ușor, au revenit, au controlat repriza a doua, au reușit să se apropie la douș goluri dar calculele hârtiei nu au fost răsturnate.

„Este adevărat, Botoșaniul și-a făcut o echipă puternică cu pretenții îndreptățite la promovare, ne-au luat tare de la început, au fost și câteva decizii care le-au împins pe gazde și s-au desprins decisiv. Noi am revenit și am făcut o repriză a doua mult mai bună pe care am câștigat-o dar a fost târziu să întoarcem soarta jocului”, ne-a declarat antrenorul echipei noastre Florin Andronic.

Rezultat final: Magnum Botoșani – CSU Galați 31-28 (14-8). Lotul aliniat de echipa gălățeană: Fuică, Ungureanu, Dinu – Mârșiu 9 goluri, Gheorghe 1, Ștoalfă , Butea, Lefter, Olaru 5 g, Bădărău 1 g, Frangulea 3 g, Aurică 3 g, Rotaru, Ionescu 4 g, Ionel 2 g, Simo. După două etape, CSU Galați ocupă primul loc și va disputa următorul joc oficial pe 13 octombrie pe teren propriu cu Politehnica Iași.

De mihai.p