În perioada 17-29 august, echipa gălăţeană antrenată de Bogdan Paul şi Florin Vasile Bosi, ajutaţi de kinoterapeutul Andrei Costea a efectuat un cantonamet la Cheile Grădiştei. „A fost o perioadă foarte importantă pentru pregătirea sezonului care va începe din octombrie. Am avut parte de condiţii foarte bune în Complexul de la Cheile Grădiştei, programul a fost foarte solicitant cu antrenamente fizice afară dar şi specifice în sală. Fetele, în ciuda faptului că veneau după o pauză foarte lungă de aproape şase luni, s-au antrenat la intensitate bună şi sunt mulţumit. Mai vrem să aducem o jucătoare, pe postul de universal, în câteva zile sper ca să am lotul complet. Le-am dat fetelor trei zile libere şi de miercuri vom reveni la antrenamentele tehnico-tactice în sala Dunărea”, ne-a declarat antrenorul Bogdan Paul. Lotul CSU Belor: Anamaria Berdilă, Violeta Stan, Sorina Miclăuş, Adina Roşca, Andreea Tămaş, Talita Jose do Nascimento, Borislava Saykova, Nikolina Bozicevic, Monika Krasteva, Andrea Lakovic, Mirela Shahpazova. CSU Belor a ocupat locul 6 la finalul sezonului 2019-2020 îngheţat din cauza Covid-19, poziţie ce permitea participarea în Cupa Balcanică. BVA-ul a anunţat iniţial că nu va organiza nicio competiţie pentru sezonul viitor dar acum s-a răzgândit. Când BVA a anunțat că nu mai ține nici o competiție, această cheltuială am scos-o din buget. Acum vor să o țină…Nu cred că mai este cazul pentru noi…”, ne-a precizat tehnicianul echipei noastre.

Echipa gălăţeană va începe sezonul cu o dublă împotriva formaţiei U NTT Data Cluj, pe 10 octombrie la Galaţi în Cupa României şi pe 17 octombrie, la Cluj Napoca în runda inaugurală a Diviziei A1 de volei feminin.