Divizia A1 la volei a programat în weekend partidele unei noi etape. Cele două echipe echipe gălăţene au ieşit învingătoare de pe teren. La feminin, CSU Belor s-a deplasat în Giuleşti pentru confruntarea cu Rapid Bucureşti. Partida a fost viu disputată în ciuda poziţiilor din clasament a celor două combatante. După înfrângerea surprinzătoare suferită etapa precedentă pe teren propriu, 2-3 cu U NTT Data Cluj şi primul set cedat în prelungiri după ce au condus cu 24-23, fetele pregătite de Bogdan Paul şi Florin Vasile Bosi au reuşit să-şi revină, au preluat iniţiativa şi au reuşit să obţină o victorie scontată de trei puncte. Rezultat final: Rapid Bucureşti – CSU Belor 1-3 (24, -13, -23, -18). Formula de start pentru echipa învingătoare a fost: Borislava Saykova 7 puncte, Ivana Radonjic 16 p, Daniela Lupescu 12 p, Roxana Iancu 14 p, Maria Corral Bouza 5 p, Anamaria Berdilă 2 p – Andreea Ispas, libero. Au mai intrat: Sorina Miclăuş 13 p, Adina Roşca 2 p, Marisa Radu. CSU Belor se menţine pe locul 6 cu 28 de puncte, la cinci lungimi de locul 5 ocupat de CSM Lugoj, care în această etapă a cedat în deplasare la lanterna CSO Voluntari, scor 2-3. Etapa viitoare, echipa gălăţeană va întâlni pe 8 februarie în sala Dunărea, de la ora 19.00 revelaţia acestei runde, CSO Voluntari.