Divizia A1 la volei a programat la sfârşitul săptămânii trecute jocurile unei noi etape. Sala Polivalentă Dunărea a găzduit vineri la prânz confruntarea CSU Belor – CSM
Târgovişte din cea de-a 9-a etapă la feminin. Se anunţa un duel interesant între ocupantele locurilor 5 şi 4, aşa s-a şi întâmplat, au fost multe faze lungi şi pectaculoase dar şi greşeli neforţate care au făcut diferenţa în cele din urmă. După seria de victorii scontate şi evoluţia bună de la Bacău în ciuda înfrângerii, echipa gălăţeană antrenată de Bogdan Paul şi Florin Vasile Bosi ajutaţi de Nelu Ivanov a sperat să producă surpriza dar numai speranţa nu a fost suficientă, târgoviştencele s-au apărat în primul rând foarte bine exasperându-şi adversarele şi pe cei prezenţi în tribună şi şi-au valorificat experienţa superioară, reuşind să câştige în minim de seturi. Setul trei a fost cel mai echilibrat, CSU Belor a condus la început: 4-2, 6-4, 9-7, 10-9 şi apoi au revenit după ce oaspetele s-au desprins la 16-22 cu o serie de patru puncte consecutive dar nu au reuşit decât să treacă de graniţa celor 20 de puncte. Rezultat final: 0-3 (-15, -17, -22). Formula de start pentru echipa gălăţeană: Maria Corral Bouza 2 puncte, Anamaria Berdilă 7 p, Borislava Saykova 12 p, Ivana Radonjic 2 p, Daniela Lupescu 5 p, Talita Jose Do Nascimento 8 p – Andreea Ispas, libero. Au mai intrat: Marisa Radu, Laura Simonia 5 p, Sorina Miclăuş 3 p, Violeta Stan, libero. CSU Belor ocupă locul 5 şi va juca etapa viitoare, pe 8 decembrie, în deplasare cu CSM Lugoj, ocupanta locului 6.