Cu 10 zile înaintea debutului sezonului voleibalistic, CSU Belor, ocupanta locului 6 în ultima ediţie de campionat, şi-a completat lotul cu încă o jucătoare. Este vorba de croata Lara Vukasovic, 25 ani, 197 cm, care joacă pe postul de universal. Vukasovic, care este componentă a Naţionalei Croaţiei a fost transferată de la Mladost Zagreb şi în carieră a mai evoluat pentru echipe importante din Europa: VBC Epiu Casalmaggiore – Italia şi Paris Saint Cloud – Franţa dar şi peste Ocean în SUA la University California. Lotul CSU Belor pentru sezonul 2020-2021: Anamaria Berdilă, Violeta Stan, Sorina Miclăuş, Adina Roşca, Andreea Tămaş, Talita Jose do Nascimento, Borislava Saykova, Nikolina Bozicevic, Monika Krasteva, Andrea Lakovic, Mirela Shahpazova şi Lara Vukasovic. Primul joc oficial pentru echipa gălăţeană antrenată de Bogdan Paul este programat pe 10 octombrie, în sala Polivalentă Dunărea, cu U NTT Data Cluj, în prima fază din Cupa României. Cele două echipe se vor întâlni şi pe 17 octombrie la Cluj Napoca, în prima etapă a Diviziei A1.