Sala Siderurgistul din oraşul nostru a găzduit sâmbătă la prânz partida din cea de-a cincea etape a Diviziei A la handbal masculin dintre CSU Galaţi şi HC Pietricica Piatra Neamţ. Oaspeţii au venit la Galaţi cu un efectiv redus, doar nouă jucători şi poate din acest motiv băieţii lui Florin Andronic au jucat mult timp cu motoarele la relanty, s-au întrecut în ratări, am numărat 10-12 aruncări în bară şi o serie de contraatacuri irosite cu nonşalanţă. Chiar şi în aceste condiţii, CSU Galaţi nu a avut deloc emoţii în a obţine a cincea victorie consecutivă din actualul sezon. Rezultat final: CSU Galaţi – HC Pietricica Piatra Neamţ 35-29 (14-11). Antrenorul Florin Andronic a folosit lotul: Fuică – Mârșiu 3 goluri, Soare 4 g, C.Zaharia, Prună 1 g, Buţea 1, Lefter 8 g, Olaru 3 g, Bădărău 3 g, Frangulea 4 g, Andrei, Chertif, Ionescu 1, Costea 4. După cinci etape, echipa gălăţeană are maxim de puncte la egalitate cu Magnum Botoşani. Cele două echipe se vor întâlni peste o săptămână la Botoşani.