Fetele de la CSU Hygienium au jucat sâmbătă la prânz în sala Polivalentă Dunărea cu CTF Mihai I București, ocupanta locului 3 în seria A2 Est. Gălățencele pregătite de Ileana Berdilă și Adriana Dudnic au început în nota obișnuită și au câștigat ușor primul set. Bucureștencele, cel mai puternic adversar care a venit la Galați în acest sezon, au impresionat cu serviciul și au reușit să conducă în următoarele două seturi. Anamaria Berdilă, Andreea Stănescu, sărbătorita zilei, Maria Vilău &Co au revenit imediat și au reușit să tranșeze disputa în minim de seturi. Rezultat final: CSU Hygienium Galați -CTF Mihai I 3-0 (14, 17, 12). Echipa gălățeană a folosit formula: Anamaria Berdilă, Carolina Radu, Maria Vilău, Alexandra Iordache, Sorina Răileanu, Andreea Stănescu – Minca Cristea, libero. Au mai intrat: Ioana Ștefu, Crina Arbunea și Camelia Vasile. După cinci etape, CSU Hygienium are 15 puncte, setaveraj 15:1 și ocupă locul 2 la egalitate cu FC Argeș Pitești, care nu are niciun set pierdut. Cele două echipe se vor întâlni față în față pe 27 noiembrie, de la ora 12.00 în sala Polivalentă Dunărea.