La Craiova a avut loc sâmbătă 22 februarie, ediţia de iarnă a Campionatului Naţional de marş pentru seniori, tineret, juniori 1, juniori 2, juniori 3 şi copii 1. O performanţă meritorie a reuşit Andreea Arsine, sportivă legitimată la CSU Galaţi, care a cucerit medalia de bronz în proba rezervată senioarelor cu rezultatul: 1:38:25. Titlul de campioană naţională a fost obţinut de Mihaela Acatrinei, de la Unirea Alba Iulia – CSU Reşiţa, cu timpul: 1:35:07 iar medalia de argint coechipierei Ana Viorica Rodean, care a terminat cursa în 1: 35:38.

„A fost o cursă relativ uşoară, am tratat-o ca pe un antrenament, am condus mai mult de jumătate din distanţă după care am cedat, volumul nefiind încă pus la punct, mă bucur că am urcat iar pe podium. Urmează peste două săptămâni, 7-8 Martie concursul de la Lugano în Elveţia dacă va fi totul în regulă. Planurile sunt să fac în special baremul pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo însă totul va depinde de starea mea fizică şi psihică şi de cum va decurge pregătirea”, ne-a declarat Andreea Arsine, singura reprezentantă a Galaţiului la precedenta ediţie a Olimpiadei, Rio de Janeiro 2016.