Badminton CSU Galati

Ultimul concurs al sezonului

Gălățeanca Daria Irina Gherasim, de la CSU a urcat pe prima treaptă a podiumului și în Bulgaria

La Haskovo în Bulgaria s-a desfășurat în perioada 12 – 14 iulie un puternic turneu internațional de badminton. În competiție au intrat și sportivii de la CSU Galați, Dragoș Octavian Gherasim la Under 17 (etapă în Circuitul European) și Daria Irina Gherasim la Under 13, ambii antrenați de Dorel Badiu. Dragoș, la simplu și la dublu (împreună cu Teodor Cioroboiu – Sportul Studențesc București) a părăsit competiția încă din primul tur, în schimb sora lui, mezina Irina (10ani!) a reușit să-și câștige grupa de simplu, apoi s-a oprit în sferturi, fiind eliminată de o sportivă din Egipt.

La dublu fete, „Irinuca” (împreună cu Laura Constantin – Sportul Studențesc București) a câștigat turneul fără să piardă vreun set, dominând categoric competiția. Până pe 19 iulie, sportivii de la CSU Galați se află în Bulgaria la Kiten unde efectuează un stagiu de pregătire centralizată alături de prietenii și colegii din țara vecină.