Handbal CSU Galati

Semne bune pe fileu

CSU Belor a câștigat tot la Medgidia

Cu un lot remaniat substanțial față de sezonul trecut și nedefinitivat încî, echipa gălățeanã a participat în weekend la un turneu amical care s-a desfășurat în sala Sporturilor Iftime Elisei din Medgidia, alături de: Beroe Stara Zagora, reprezentanta Bulgariei în Challenge Cup, Rapid București și CS Medgidia, ultimele două echipe fiind nou promovate în Divizia A1 la volei feminin.

CSU Belor a reușit un turneu bun pentru această etapă a pregătirii, încheiat cu trei victorii: 3-1 cu Rapid, 3-1 cu Beroe Stara Zagora și 3-2 cu CS Medgidia.

“Am urmărit în acest turneu să rulăm tot lotul, iar ca obiectiv principal a fost să omogenizãm echipa. Am avut parte de un turneu reușit. Suntem în perioada de pregătire și astfel de partide amicale sunt bine venite”, a concluzionat Bogdan Paul, antrenorul CSU Belor.

Lotul de jucătoare folosit: Majo Corral Bouza, Anamaria Berdilă, Laura Simonia, Ivana Radonjic, Andreea Ispas, Daniela Lupescu, Sorina Miclăuș, Marisa Radu, Borislava Saykova. Nu a făcut deplasarea Violeta Stan din cauza unei răceli. Pe ultima sută de metri lotul va fi completat cu un centru după ce bosniaca Arijana Oki Okuka, care s-a pregătit în ultima lună cu echipa noastră a decis să-și rezilieze contractul. În această săptămână, echipa noastră va mai susține trei jocuri amicale după următorul program: Rapid, pe 25 septembrie la București, FC Argeș Pitești, pe 26 septembrie la Pitești și cu CS Medgidia, pe 28 septembrie, în sala Polivalentă Dunărea, de la ora 12.30.