Badminton CSU Galati

Program încărcat la secția de badminton

Dragoș Gherasim a urcat pe locul 2 la dublu în Cupa României

Pe 2 și 3 mai, la București în sala CSS 6 s-a desfășurat Campionatul National Echipe Juniori II U17. Au participat 6 echipe, CSU Galați a ocupat locul 5.
Echipa : Dragoș Gherasim, George Șerbãnescu, Vlad Mocanu, Iftene Delia, Claudia Gavriliuc, Alexandra Ilie.
În aceeași locație, în perioada 3-5 s-a disputat Cupa României Juniori II U17 cu participarea a 52 sportivi din 11 asociații și cluburi sportive
Rezultatele sportivilor de la CSU: simplu masculin: Dragoș Gherasim – locul 5; dublu masculin : Dragoș Gherasim – Teodor Cioroboiu (Sp.Stud.Bucuresti) – locul 2; George Șerbănescu – Vlad Mocanu – locul 5; dublu mixt : Dragoș Gherasim/ Claudia Gavriliuc – locul 5.

„A fost o perioadă dificilă cu 6 competiții importante în 45 de zile, s-a acumulat oboseala, au apărut accidentarile (la ultimul turneu Dragoș a jucat cu infiltrații la genunchi, Claudia încă resimte entorsa de la turneul anterior și exemplele pot continua…). Este și o schimbare de generații aici la nivelul juniorilor. În afara lui Dragoș care e la noi de 2 ani, toți ceilalți au venit în „familia” noastră anul acesta în Ianuarie, dar este o generație care promite, care a prins podium la toate competițiile la care s-a participat anul acesta și cu siguranță premisele sunt bune. O remarcă specială este pentru mezina grupului, Irina Gherasim, care își domină categoria de vârstă (Under 11) într-un mod autoritar și are prezențe foarte bune și la categoriile superioare. Chiar acum la ultimul turneu a jucat foarte bine impotriva unei sportive cu 6 ani mai mare în fața căreia a pierdut la mare lupta în 3 seturi după aproape o oră de joc (media unui joc este de 20-25 min), sportiva care a ajuns până în sferturi! Urmează câteva turnee externe la care vor participa frații Gherasim, Dragoș și Irina, Opatija (Croația), Novi Sad (Serbia), Haskovo (Bulgaria), turnee bine cotate în circuitul european”, ne-a declarat antrenorul Dorel Badiu.