Baschet CSU Galati

Obiectiv realizat

Baschetbaliștii de la CSM Phoenix CSU au terminat Liga pe locul 10

Duminică seara în sala Polivalentă Dunărea s-a disputat partida dintre CSM Phoenix Galați și CSO Voluntari, care a contat pentru play-off-ul 9-10 din Liga Națională de baschet masculin. După înfrângerea de la Voluntari și fără Miller în continuare accidentat, echipa gălățeană antrenată de Dragan Radovic și Bogdan Bălănică a încercat să-și amâne vacanța cu o săptămână și să împingă duelul în meciul 3.

Gălățenii au intrat deciși pe parchet și au condus după prima jumătate, 30-26. Diferența cea mai mare s-a înregistrat în min.17 când tabela de marcaj a arătat 30-20. CSM Phoenix CSU s-a menținut în avantaj până în min.22, scor 34-31 după care oaspeții au profitat de experiența superioară și s-au desprins decisiv, 38-48 în min.28. Gălățenii nu au renunțat așa ușor, au luptat, au revenit spectaculos, căpitanul Corpodean a restabilit egalitatea la 56 în min.36, finalul a fost pe muchie de cuțit dar în cele din urmă CSO Voluntari a reușit să se impună. Rezultat final: 62-68 (17-12, 13-14, 16-24, 16-18).

Lotul folosit de echipa noastră: Vladimir Djordevic 3 puncte, 5 recuperări, 2 pase decisive, 3 intercepții; Mark Dorris Jr. (19 p, 7, 4, 3); George Vlad (2 p, 3, 1, 1), Nebojsa Dukici (2 p, 1, 1, 1), Djorde Dzeletovici (8 p, 5, 0, 0), Radu Voinescu (0 p, 0, 1, 0), David Stan (5 p, 3, 0, 0), Vlad Corpodean (10 p, 5, 2, 0), Marko Perovic (13 p, 5, 2, 1). CSM Phoenix CSU a încheiat un sezon dificil pe locul 10, reușind să-și îndeplinească obiectivul.