Volei CSU Galati

O înfrângere surprinzătoare

Partida vedetă a primului cuplaj de la Galaţi din 2020 a adus faţă în faţă pe CSU Belor şi U NTT Data Cluj Napoca, într-o partidă ce a contat pentru cea de-a 15-a etapă a Diviziei A1 feminine. Echipa antrenată de Bogdan Paul şi Florin Vasile Bosi era cotată cu prima şansă şi a început bine meciul: 3-0, 5-1, 7-5, 10-7 dar din păcate preluarea a început să scârţiie în multe momente şi asta le-a costat scump. Cu Sabina Miclea, fostă jucătoare la CSU Metal, foarte inspirată la pupitru, echipa oaspete a reuşit să surprindă plăcut pe toată lumea şi a condus cu 1-0 şi 2-1 la seturi. Gălăţencele au luptat şi au revenit de fiecare dată, reuşind să împingă meciul în setul decisiv. În tie break cele două echipe au mers cap la cap până la cap până la 7-7 după care U a avut mai multă şansă şi a obţinut o victorie foarte importantă în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Rezultat final: CSU Belor Galaţi – U NTT Data Cluj Napoca 2-3 (-21, 18, -22, 21, -11). Echipa gălăţeană a început cu formula: Borislava Saykova 11 p, Ivana Radonjic 13 p, Daniela Lupescu 11 p, Roxana Iancu 11 p, Maria Corral Bouza 4 p, Anamaria Berdilă 13 p – Andreea Ispas, libero. Au mai jucat: Talita Jose do Nascimento 8 p, Adina Roşca, Sorina Miclăuş 1 p, Violeta Stan, libero. CSU Belor se menţine pe locul 6 cu 20 puncte şi va juca etapa viitoare, pe 1 februarie la Bucureşti cu Rapid.