Navomodele CSU Galati

Navomodeliștii gălățeni în fruntea topului

Sorin Mavru și Mighel Tuca au cucerit șapte titluri de campioni naționali

La sfârșitul săptămânii trecute, la Câmpina a avut loc Campionatul Național de navomodele, curse electrice. CSU Galați a înscris în competiție doi sportivi: Sorin Mavru și Mighel Tuca care și-au confirmat cartea de vizită, dominând autoritar la toate cele șapte clase de concurs. Sorin Mavru a fost MVP-ul întrecerilor, obținând numai puțin de cinci locuri 1 și titluri naționale astfel: la clasa FSR-E: 117 ture, clasa Mono 1 – 52 ture, clasa Mono 2 – 52 ture, clasa Mini Hydro – 47 ture, clasa Hydro 2 – 63 ture dar și un loc 2 la Mini Mono cu 46 ture. La rândul său, coechipierul Mighel Tuca și-a trecut în palmares o dublă: la clasa Mini Mono – 48 ture, la clasa Hydro 1 – 56 ture și trei medalii de argint: FSR-E: 114 ture, Mono 1 – 50 ture, Mono 2 – 51.

La echipe, CSU Galați a obținut alte trei medalii de aur: la FSR-E cu 175 puncte, la Mono 1-Mono 2 – Mini Mono cu 525 puncte și Hydro 1-Hydro 2 – Mini Hydro cu 326 puncte.