Navomedele CSU Galati

Măiestrie la Cătușa

Veteranul de la CSU, Nicu Mitu, triplu campion național, juniorul Martin Tudor Orbu, de la Nauticus Models a îmbrăcat și el un tricou de campion

Weekendul trecut, CSU Galați și Federația Română de Modelism au organizat pe lacul Cătușa Campionatul Național de veliere radiocomandate. A fost un concurs reușit chiar dacă în anumite momente vântul le-a dat ceva de furcă navomodeliștilor.

La start s-au prezentat mai puțini sportivi ca de obicei, din București, Timișoara, Medgidia și Galați, absentând cei de la Sportul Studențesc și Voința Tg. Mureș, un club cu tradiție care din păcate s-a desființat.

În premieră, Galațiul a fost reprezentat în concurs de cele două cluburi: CSUși Nauticus Models.
Navomodeliștii gălățeni de la CSU și-au demonstrat încă odată măiestria și au dominat competiția. Cel mai experimentat dintre ei, Nicu Mitu a obținut trei titluri de campion național din cele 4 puse la bătaie în acest an. La înălțime a fost și juniorul de la Nauticus Models, Martin Tudor Orbu care a cucerit un titlu de campion, două locuri 2 și un loc 3.

Rezultate complete:

clasa F5 – 10: