Volei CSU Galati

Întăriri la fileu

CSU Belor a transferat-o pe sârboaica Ivana Radonjici

Vacanța se apropie de sfârșit. CSU Belor Galați va ataca cel de-al doilea sezon consecutiv în Divizia A1 cu un lot schimbat în proporție foarte mare, doar cele două gălățence Anamaria Berdilă și Violeta Stan fiind păstrate de noua conducere tehnică. Antrenorul Bogdan Paul, care revine în orașul de la Dunãre după 10 ani a lucrat intens pentru găsirea celor mai bune soluții și crearea unei echipe care să urce în clasament. Vineri, a fost perfectat cel de-al 6-lea transfer, sârboaica Ivana Radonjici, care va împlini 28 ani pe 2 octombrie, 186 cm, postul pe care evoluează este universal. Ivana nu va fi la prima experiență în România, ea a îmbrăcat anterior tricoul formației CSM Lugoj în perioada 2012-2014 și 2015-2016. Jucătoarea născută la Krusevac a mai jucat pentru Anorthosis Famagusta – Cipru, FTVS UK Bratislava – Slovacia, Entu Olbia – Italia, Bekecsaba – Ungaria și Radnicki Beograd – Serbia.

Reunirea lotului este programată pentru 6 august când sunt așteptate și alte noutăți, urmând ca din 11 august să se plece într-un stagiu de pregătire centralizată la Cheile Grădiștei.