Volei CSU Galati

Înfrângere dramatică la Lugoj

La feminin, cea mai interesantă confruntare a rundei a fost cea dintre CSM Lugoj şi CSU Belor Galaţi. A fost un duel pe muchie de cuţit, între ocupantele locurilor 6 respectiv 5. Previziunile specialiştilor au fost confirmate, ambele echipe au făcut multă risipă de energie şi şi-au pus în valoare atuuriile pentru a câştiga. Echipa gălăţeană antrenată de Bogdan Paul şi Vasile Florin Bosi a crezut în şansa ei, a jucat foarte bine, a condus cu 2-1 la seturi dar într-un final incandescent a pierdut dramatic în prelungiri la tie-break şi a trebuit să se mulţumească cu un punct. Rezultat final: CSM Lugoj – CSU Belor 3-2 (22, – 24, -24, 20, 14). Echipa gălăţeană a început în formula: Anamaria Berdilă 11 puncte, Borislava Saykova 19 p, Ivana Radonjic 14 p, Daniela Lupescu 15 p, Talita Jose Do Nascimento 11 p, Maria Corral Bouza 7 p – Andreea Ispas, libero. Au mai jucat: Sorina Miclăuş 1 p, Ana Marisa Radu. Chiar dacă a pierdut, cu punctul acumulat, CSU Belor, care va sta în ultima etapă, şi-a asigurat în proporţie de 99,99% locul 5 la finalul turului.