Volei CSU Galati

CSU Belor şi-a completat lotul cu ucraineanca Ganna Magerova şi brazilianca Talita Do Nascimento. Show cu 5 Gang la prezentare

Pregătirile pentru startului noului sezon în Divizia A1 la volei feminin au intrat în linie dreaptă. CSU Belor şi-a prezentat vineri seară la sala Polivalentă Dunărea lotul de jucătoare cu care staff-ul tehnic: Bogdan Paul, Florin Vasile Bosi, Nelu Ivanov va aborda campionatul următor, totul într-un show la care au contribuit şi cei de la trupa 5 Gang alãturi de 2000 de spectatori. Faţă de ceea ce ştiam, au apărut două noutăţi. Conducerea tehnică a reuşit completarea lotului cu două jucătoare: ucraineanca Ganna Magerova, 33 ani, 193 cm, o jucătoare cu experienţă care a mai jucat în România la CSM Bucureşti, în sezonul 2010-2011 dar şi la formaţii din Egipt, Kazakstan, Slovacia şi Ucraina şi pata de culoare, brazilianca Talita Do Nascimento, 27 ani, 181 cm, care a jucat în acest sezon în ţara natală pentru Volei Valinhos şi a mai trecut în carierã pe la echipe din Israel, Brazilia şi Argentina. Celelalte jucătoare din lot sunt: Ivana Radonjic, Majo Corral Bouza, Violeta Stan, Ana Marisa Radu, Anamaria Berdilă, Laura Simonia, Adina Maria Roşca, Daniela Lupescu, Borislava Saykova, Andreea Ispas, Sorina Miclăuş.

Săptămâna trecută, echipa gălăţeană a susţinut două amicale: 3-1 cu Rapid Bucureşti şi 2-3 cu FC Argeş Piteşti, ambele în deplasare. Debutul oficial este programat pe 5 octombrie, la sala Dunărea, de la ora 18.00 cu partida CSU Belor – Volei Alba Blaj.

Comments are closed.