Volei CSU Galati

CSU Belor şi-a arătat valoarea la Piteşti

Campionatul Naţional de volei a programat sâmbătă partidele celei de-a doua etape la feminin respectiv prima la masculin. CSU Belor a întâlnit în deplasare pe FC Argeş Piteşti, formaţie nou promovată pe care a reuşit să o depăşească la toate capitolele şi a obţinut prima victorie dintr-un sezon care se anunţă bogat. Doar primul set a fost pe muchie de cuţit, în special pe final, echipa gălăţeană a fost în avantaj în cea mai mare parte a timpului, a avut patru mingi de set, 24-22 şi 25-24, piteştencele, cu Edina Selimovic şi Ramona Postea, care sezonul trecut au jucat la CSU Belor şi gălăţeanca Iuliana Cazamir, s-au agăţat şi au irosit o şansă să-şi adjudece actul de debut. Introdusă de antrenorul Bogdan Paul, Sorina Miclăuş a reuşit punctele care au făcut ca tabela să arate 0-1 la seturi. Trecute peste momentul psihologic, gălăţencele, susţinute din tribună de sponsorul Florin Radu, s-au descătuşat şi s-au impus în minim de seturi arătând că pretenţiile la un loc de play-off la finele sezonului sunt justificate. Rezultat final: FC Argeş – CSU Belor 0-3 (-26, -11, -18). Echipa gălăţeană a avut formula de start: Borislava Saykova 8 puncte, Ivana Radonjic 7 p, Daniela Lupescu 14 p, Talita Jose Do Nascimento 9 p, Majo Corral Bouza 7 p, Anamaria Berdilă 7 p – Andreea Ispas, libero. Au mai jucat: Sorina Miclăuş 3 p, Laura Simonia 2 p, Ganna Magerova 1 p, Marisa Radu şi Violeta Stan, libero. Etapa viitoare, CSU Belor va juca pe teren propriu cu CS Medgidia, pe 20 octombrie, în sala Dunărea, de la ora 17.00.