Volei CSU Galati

Continuitate la fileu

Gălățencele Anamaria Berdilă și Violeta Stan vor juca și sezonul viitor la CSU Belor

Lotul formației CSU Belor pentru sezonul 2019-2020 se conturează. Antrenorul Bogdan Paul a decis să păstreze două dintre jucătoarele care au îmbrăcat tricoul echipei gălățene și în precedentul sezon. Una dintre ele va fi Anamaria Berdilă, care va împlini 26 ani pe 8 august, o jucătoare cu un CV bogat, multiplă campioană națională, primul titlu la 16 ani, cu prezențe la Naționalele României și Champions League.

Tehnicianul echipei noastre a mai lucrat cu Ana pe vremea lui CSU Metal, o cunoaște foarte bine și are mare încredere în ea. Berdilă a mai evoluat în carieră la Penicilina Iași, CSM Volei Alba Blaj și Știința Bacău.

Cea de-a doua jucătoare din garda „veche” este Violeta Stan, 21 ani, care evoluează pe postul de liberă, a fost formată la CSS Galați și a mai jucat pe vremea junioratului la ACSV Donaris 2010. Mai trebuie să menționăm faptul că Ana și Vio sunt singurele gălățence get beget din echipă. CSU Belor a mai transferat în această vară alte cinci jucãtoare: Maria Jose Corral Bouza, coordonatoarea Spaniei, Andreea Ispas, Daniela Lupescu, Laura Simonia, internațională Georgia și Marisa Radu, internațională România Under 19.

Reunirea lotului este programată pentru 6 august.