Navomodele CSU Galati

Cinste lor, cinste gălățenilor

Navomodeliștii de la CSU s-au întors cu 21 de medalii de la Naționale

La Muzeul Național al Marinei Române s-a desfășurat în perioada 1-7 iulie în organizarea Federației Române de Navomodele, DJST Constanța ș clubul Farul, Campionatul Național de Navomodele clasa C pentru juniori și seniori. Galațiul a fost prezent cu sportivii de la CSU și Nauticus Models care au confirmat încă odată, reușind să cucerească numai puțin de 21 de medalii: 14 medalii de aur, 6 medalii de argint și o medalie de bronz. CSU și-a tras partea leului cu o zestre de 17 medalii: 11 aur, 5 argint, 1 bronz. Rezultatele individuale: Daniel Ciosu – locul 1 proba C1 senior; Andrei Cerchez – locul 2 proba C2 junior; Adrian Postea – locul 2 proba C2 senior; Daniel Ciosu – locul 1 proba C3A senior; Marian Hârțan – locul 1 proba C3C senior; Andrei Cerchez – locul 2 proba C3D junior; Daniel Ciosu – locul 1 proba C3B senior; Sorin Mavru – locul 2 proba C3B senior; Daniel Ciosu – locul 1 proba C4C senior, locul 1 proba C4D senior, locul 1 proba C6A senior, locul 1 proba C6B senior; Alice Orbu – locul 1 proba C7B junior, locul 1 proba C8A junior; Cătălin Lificiu – locul 3 proba C8A senior; Valeriu Orbu – locul 1 proba C8B senior; Victor Neagu – locul 2 proba C8B senior.
Cei patru juniori de la clubul înființat recent de Daniel Ciosu, Nauticus Club au obținut la rândul lor patru medalii: 3 de aur prin: Martin Tudor Orbu, Alexandru Postea și Alwin Ochiu și o medalie de argint adjudecatăã de Patrick Lupea.