Volei CSU Galati

Ce lovitură de imagine

Bogdan Paul revine la Galați după 11 ani și preia banca tehnică a formației CSU Belor

După ce a încheiat pe locul 8 primul sezon în Divizia A1 de volei feminin, CSU Belor continuă proiectul cu intenția de a face pasul următor și de a urca în clasament. De câteva zile, noul antrenor principal al echipei este Bogdan Paul, 40 de ani, o mai veche cunoștință a iubitorilor de volei din Galați. Tehnicianul echipei noastre are un CV și o carte de vizită impresionante din care spicuim: cariera și-a început-o practic în orașul nostru, în perioada 2004-2008 a fost antrenor la CSU Metal: principal la junioare și secundul lui Zoran Terzic reușind să câștige 2 titluri de Campion Național, 2 Cupe ale României dar și medalii cu echipa de junioare; 2008-2009 Rapid, 2009-2010 CSM Sibiu, 2010-2014 CSM Lugoj, 2014-2015 CSU Medicina Tg. Mureș, 2015-2016 CSM București, 2016 SCM Pitești, 2016-2018 Agroland Timișoara, ianuarie 2019 Bekecsabai: locul 2 campionatul Ungariei, finalista Cupa Ungariei, semifinalistă CEV Cup iar în perioada 2007-2016 a fost selecționerul Naționalelor României de senioare, tineret, junioare, cadete, beach volley. ”Sunt foarte bucuros pentru decizia pe care am luat-o. După întâlnirea care am avut-o cu sponsorul principal și conducerea clubului am realizat că este o grupare care dorește să crească sănătos, mai ales că o parte din investitție este privată. Îmi doresc, alături de staff-ul administrativ, să reușim să facem cât mai cunoscută gruparea noastră pe harta voleiului românesc. Mă întorc cu mare plăcere la Galați, aici unde am trăit momente spectaculoase ale voleiului feminin timp de patru ani. Sper ca în timp, alături de CSU Belor să pot remedita performanțele deosebite ale voleiului feminin gălățean”, ne-a declarat antrenorul de la CSU Belor, Bogdan Paul. Lotul de jucătoare pentru sezonul 2019-2020 va fi stabilit în perioada următoare.