Badminton CSU Galati

Badmintonul gălăţean se menţine în topul naţional

Dragoş Gherasim, triplu medaliat cu bronz

La Bucureşti, în selecta locaţie de la Arenele BNR, au avut loc în perioada 1-3 noiembrie Campionatele Naţionale de badminton pentru juniori II Under 17 şi pentru copii Under 9. Dintre cele 12 cluburi participante nu au lipsit CSU Galaţi şi Siderurgistul Galaţi. După 3 zile de întreceri intense cu multe jocuri spectaculoase dintre cei 65 de participanţi pe care i-a aliniat la start competitia s-au remarcat şi sportivii gălăţeni astfel: Under 9: Simplu feminin : Edith Ursăchescu – locul 1, Eliza Marinescu – locul 5, ambele de la Siderurgistul; Under 17: Simplu masculin : Dragoş Gherasim, legitimat la CSU Galaţi – locul 3; Dublu masculin: Dragoş Gherasim – Teodor Cioroboiu (Sp.Stud.Bucureşti) – locul 3; Dublu mixt : Dragoş Gherasim/Anamaria Şerban (Sp.Stud.Bucureşti) – locul 3.

„A fost o competiţie intens desfăşurată şi disputată din care sportivii noştri au ieşit cu fruntea sus. Locaţia în care a avut loc turneul, Arenele BNR, este una de excepţie ca amplasament, utilităţi. Am spus "intens desfăşurată" pentru că programarea meciurilor a lăsat de dorit în ziua de sâmbătă în care, spre exemplu, Dragoş a jucat 7 meciuri în decursul a 7 ore fără pauze de refacere şi de masă! Nu ştiu să se mai fi întâmplat vreodată aşa ceva la o competiţie de nivelul acesta şi anume la un Campionat Naţional. Cu siguranţă că rezultatele ar fi fost altele mai ales în proba de dublu dacă nu se întâmpla asta. Dar a trecut, mergem înainte şi ne concentrăm către ultima competiţie a sezonului şi anume la Campionatele Naţionale de seniori şi juniori Under 15 ce vor avea loc la Timişoara în perioada 22-24 noiembrie unde vom încerca să fim din nou printre protagonişti”,

a concluzionat antrenorul gălăţean Dorel Badiu.