Badminton CSU Galati

Badmintonul gălățean confirmă pe plan internațional

Gălățenii de la CSU s-au întors cu medalii de la Ruse

În perioada 27-30 iunie, badmintoniștii gălățeni au participat la „Ruse Summer”, un turneu tradițional aflat la cea de-a XXII-a ediție și care a fost găzduit de Bulgaria. Meciurile au avut loc în complexul „Ialta” din Ruse la două categorii de vârstă: Under 13 și Under 15, pe 4 terenuri dotate cu covoare speciale de joc și a beneficiat de o participare valoroasă din România și Bulgaria. Competiția s-a desfășurat în prezența invitatului special Prof. Dr. Puzant Kasabian, președintele Federației Balcanice de Badminton. În aceste condiții rezultatele au fost foarte bune mai ales la Under 13 unde Daria Irina Gherasim, care este legitimată la CSU Galați, s-a impus în două probe: la simplu feminin și dublu feminin (împreună cu Laura Constantin, de la Sportul Studențesc București). Prima parte a sezonului competițional s-a încheiat pentru majoritatea sportivilor și urmează să se reia la jumătatea lunii august. Însă, Dragoș Octavian Gherasim, la Under 17 și Daria Irina Gherasim la Under 13 vor continua și vor participa la turneul internațional de la Haskovo, Bulgaria, 12-14 iulie, un turneu la care se anunță o participare first class.

„Felicitări sportivilor, antrenorilor (colegii mei de la Siderurgistul: Adrian Panfil, Iulian Călin, Florin Tudor) pentru munca depusă și părinților pentru implicarea totală fără de care nu s-ar fi realizat aceste rezultate frumoase. Succes în continuare și vacanță plăcută”, a concluzionat antrenorul Dorel Badiu.